Σάββατο, 18 Δεκεμβρίου 2010

Νύχτες κωμωδίας απ΄ το ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Κοζάνης

Οι «Νύχτες κωμωδίας» του Δημοτικού Περιφερειακού Θεάτρου Κοζάνης ξανάρχονται μαζί με τα χιόνια…
Μόνο που αυτές υπόσχονται να είναι ζεστές, γεμάτες γέλιο και τραγούδι.
Στα μπαρ, με πρώτο το Gallery της Κοζάνης (Πέμπτη 16 Δεκεμβρίου, εκεί γύρω στις 10 το βράδυ…) θα ηχήσει το πιάνο του Νίκου Παυλίδη για να εμφανιστούν οι Γιώργος Κοντορίκος, Τάκης Συνδουκάς, Δώρα Σιαλβέρα και Αναστασία Δαδαμόγια, να ερμηνεύσουν και να τραγουδήσουν (σ. σ. τραγούδια αμφιβόλου ποιότητας καθώς δεν έβαλαν στο πρόγραμμα ούτε ένα Νταλάρα…). Το αν οι ηθοποιοί θα είναι όλοι… συνεπείς και θα δώσουν το παρόν στην παράσταση δεν παίρνουμε και όρκο. Πάντως ειδοποιήθηκαν και είπαν πως θα έρθουν. Εσείς πάντως φροντίστε να είστε εκεί.
Τα κείμενα που θα παίξουν, όσο τέλος πάντων θα τα θυμούνται και δεν θα πουν ό,τι να ΄ναι και ό,τι τους κατέβει στο κεφάλι, είναι τα εξής: «Ο υποψήφιος», «Ο καληνυχτάκιας», «Ο παντρεμένος» και «Η ξεματιάστρα» του Μιχάλη Πιτένη, «Η Δημητρούλα» και «Το gallop» της Άννας Παναγιωτοπούλου, «Η σωφερίνα» της Δώρας Σιαλβέρα και «Το ραντεβού» του Μιχάλη Ρέππα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η συνάντηση μου με το γνήσιο απόγονο του Αριστοτέλη!

Βλέποντας τις πολλές φωτογραφίες της επίθεσης κατά του κ. Γιάννη Μπουτάρη, εκείνη που με σόκαρε περισσότερο απ’ όλες τις άλλες ήταν α...